La Bella i la Bèstia

Joventut de la Faràndula bat el rècord històric d’espectadors

Aquest cap de setmana Joventut de la Faràndula ha tancat una temporada històrica, batent el rècord d’espectadors en la temporada estable a Sabadell amb més de 19.200 espectadors.

L’entitat de teatre sabadellenca ha fet una molt dolça temporada que va obrir amb el comiat de l’exitós muntatge, La Bella i la Bèstia, dirigit per Quim Carné, aconseguint 5.093 espectadors.

Els Pastorets de Josep Maria Folch i Torres, que aquest any arrencava amb la nova direcció de Montse Serra i Albert Gorina, aconseguia un nombre alt de públic, 6.156 espectadors, sobrepassant els 6.500 si hi sumem els 439 espectadors de la versió infantil duta a terme pels més joves de la casa, els membres del Taller de Teatre infantil (TTi). També en dates nadalenques La Vie Bohème, representada a la nit de Nadal, va portar al teatre Principal de Sabadell 374 espectadors.

Un moment de Rapunzel. Autor: David B.
Un moment de Rapunzel. Autor: David B.

Arribava després la segona temporada de Rapunzel, la princesa perduda, dirigida per Salva Peig i Maria Pla va aconseguir portar al Teatre la Faràndula 3.518 espectadors. Per tancar la temporada, Joventut de la Faràndula ha portat a l’escenari l’adaptació lliure del conte de Roal Dahl, James i el préssec gegant, dirigit per Alba Grau i Xavi Clapés sota el títol El préssec gegant ha tingut 3.646 espectadors en sis funcions.

Foto portada: una escena de La Bella i la Bèstia. Autor: David B.