Deixar-ho tot per un somni amb una pandèmia pel mig: de l’oficina a crear una marca de roba

La dissenyadora de moda sabadellenca Elisabeth Serrano Queró, de 31 anys, ho ha deixat tot pel seu somni: engegar la seva pròpia marca de vestits de núvia i de festa, Elisabeth Queró. I tot aquest any 2020, marcat per una històrica pandèmia i la conseqüent recessió econòmica. Com s’ho fa?

La nova marca que mostra els seus productes a través de d’una botiga online ofereix als clients diversos tipus de vestits de festa i de núvia, tot i que la il·lusió de la dissenyadora és obrir una botiga “a peu de carrer” a Sabadell.

“Portava quatre anys fixa en l’empresa i em van donar més responsabilitats, però el treball no m’acabava d’omplir i necessitava un canvi. I el canvi era emprendre el meu negoci propi. L’any ha anat bastant bé tot i ser un any dolent i per això estic contenta perquè aquest canvi, recolzat per amics i familiars, ha funcionat”, assegura Serrano.

Un dels dissenys d’Elisabeth Serrrano. Autor: Cedida.

La dissenyadora de moda sabadellenca explica que la creació d’aquesta marca de roba “feia anys que la duia al cap. Fa sis o set anys que ho porto en ment però em feia por emprendre quan fins aquell moment tenia ingressos fixes. Has d’invertir molt i això és el que més em tirava enrere”.

“Un dia em vaig despertar i vaig dir això no és el que vull a la meva vida, no em veig cada dia treballant vuit hores en una oficina, no era el que volia per a mi i vaig decidir fer un canvi. Va ser un despertar”, assegura.

Serrano, també va aprofitar el canvi de vida laboral per entrar en el món de la docència donant classes de disseny de moda a l’Escola Creatiu Tècnic Sabadell, on també hi va estudiar. “Tinc vocació per la docència i a més tinc temps per tirar endavant amb el meu negoci”, diu.

Una de les creacions d'Elisabeth Queró. Autor: cedida.
Una de les creacions d’Elisabeth Queró. Autor: cedida.

La marca Elisabeth Queró treballa des de la seva creació en vestits de festa i de núvia, però ara s’ha reinventat per crear la nova col·lecció càpsula “2021 I’m Ready” format per peces de tops i bodies “amb moltes lluentors” encarat a les properes festes de Nadal per a “transmetre alegria, il·lusió, confiança i sobretot esperança en aquests dies que estem vivint”.

Foto portada: una de les creacions de roba d’Elisabeth Serrano. Autor: cedida.