‘La veu del carrer’: Què n’espereu aquest any del C.E.Sabadell?

LA VEU DEL CARRER

Després dels canvis a la Junta Directiva, a l’equip del Centre d’Esports Sabadell i a la banqueta, i després de les bones sensacions de la golejada al Mallorca i la derrota a Ponferrada, iSabadell s’ha desplaçat a l’estadi de la Nova Creu Alta, on el Sabadell jugava un partit amistós amb la Força Marítima d’Autodefensa del Japó, per preguntar quines expectatives teniu amb el Centre d’Esports Sabadell en la nova temporada?

El Centre d’Esports afronta la seva tercera temporada consecutiva a la categoria de plata del futbol espanyol. Ho fa amb molts canvis i amb un objectiu principal marcat per l’entrenador Javi Salamero: la permanència. Però quines expectatives teniu vosaltres? Creieu que es pot aspirar a alguna cosa més? O cal anar partit a partit?

La majoria de persones que han contestat volen ser prudents amb la temporada. Per exemple, a través del Facebook de iSabadell, Bernar Mosquera assegura que “hem de ser conscients que el primer objectiu és la permanència, quan més aviat millor i després tornarem a marcar objectius”.

Moisés García: “Tinc il·lusió amb el Sabadell”

El veí de Sant Oleguer Moisés García pensa que els japonesos, de la mà del nou president Sakamoto, portaran pel bon camí el Centre d’Esports.

Passa com ja va passar l’any passat, a casa de moment han començat bé i fora de casa no sé què passa però no va tan bé. Penso que amb els jugadors que tenim podem quedar a la meitat de la taula. Amb això ja em conformo. No vull ser ni molt optimista ni pessimista”.

Sara Sánchez: “Crec que el Sabadell pot fer moltes coses”

Sara Sánchez, veïna de la Creu Alta i seguidora del Centre d’Esports Sabadell, veu la nova temporada amb “il·lusió” i espera que faci la millor temporada possible: “que ho faci el millor que pugui”.

Daniel Calvo: “El Sabadell anirà amunt”

Daniel Calvo, seguidor del Sabadell i veí del barri de la Creu Alta, creu que l’equip ha assentat les bases de l’any passat.

L’equip ha agafat uns reforços de luxe i de mica en mica anirem amunt, potser costarà una mica però anirem amunt. M’agradaria que el Sabadell acabés dels vuit primers equips, però em conformo en quedar en la meitat de la taula si no hem de patir massa.

Carlos Sáez: “Espero que la pilota entri”

Carlos Sáez, veí del barri de Gracia, segueix el Sabadell des de fa 40 anys, tot i que actualment segueix més el futbol base del Sabadell. Veu la temporada amb il·lusió, i creu que “tot i que hi ha molta novetat, l’equip anirà bé. Avui en dia buscar un jugador bo i barat costa molt de trobar, i tot val molts diners. Tot és qüestió que la pilota entri a la porteria”, ha afegit.

I vosaltres? Quines expectatives teniu amb el Centre d’Esports Sabadell per a la nova temporada? Ens deixeu les vostres opinions?

Foto portada: Moisés García, Sara Sánchez, Daniel Calvo i Carlos Sáez. Autor: David B.